12 راز زرشک‌ پلو:

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

Image result for زرشک پلو با مرغ

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هيوا شبکه حمل و نقل بین المللی زرین ترابر لوله کشی آب توسط تاسیساتی.com گروه یاب تلگرام طراحی گرافیک Matt سایت سرگرمی تک پیک ایمن موج - تجهیزات تبلیغات بصری و نور پردازی خرید فروش قیمت سنگ ساختمانی تایل و اسلب 09135566477